Slide background
 
 

Mobil Autóüveg Szerviz

Kezdőlap » Mobil Autóüveg Szerviz

Mobil szélvédőcsere gyorsan!

Budapest területén belül, valamint 50km-es vonzáskörzetében előzetes egyeztetés alapján vagy akár azonnali kiszállással vállaljuk autója szélvédőcseréjét és javítását az Ön otthonában – udvarán, garázsában vagy éppen a munkahelyén. Bárhol is legyen szüksége azonnali javításra, szakembereink a legmodernebb szerszámok segítségével mindössze 1-2 óra alatt szakszerűen kicserélik szélvédőjét.

Mikor lehet szükség mobil szélvédőcserére?

Legyen szó egy-egy erősebb jégesőről vagy kőfelverődésről, a szélvédőkön sajnos keletkezhetnek kisebb-nagyobb károk. Az apróbb karcolásokat gyorsan és egyszerűen ki lehet javítani, azonban a nagyobb repedések esetén minden esetben szélvédőcsere szükséges. Egy-egy repedés hamar végigfuthat az autóüvegen, így ha nem figyel oda az ember, komoly balesetveszélynek teheti ki magát, ráadásul egy törött szélvédő büntetésekhez, illetve sikertelen műszaki vizsgához vezet. Ha sérülést lát autóüvegén, hívjon minket, és rövid telefonos konzultáció után megállapítjuk, milyen javításokra lehet szükség!

Szélvédőcsere és javítás otthonában

Tudjuk, hogy ha szélvédőcserére van szükség, nem lehet késlekedni, azonban sok esetben a keletkezett kár miatt nem lehet biztonságosan autószerelőhöz vinni a járművet. Éppen ezért mobil szélvédőcsere szolgáltatásunk keretében szervizautónkkal házhoz megyünk, eltávolítjuk törött szélvédőjét, és szakszerű ragasztással beépítjük az autója típusának megfelelő autóüveget.

Kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken, keressen minket bizalommal.

Mobil szélvédőcsere