Slide background
 
 

Autóüveg Szolgáltatásaink

Közel 20 éves tapasztalattal vállaljuk:

Kezdőlap » Autóüveg Szolgáltatásaink

Szélvédő javítás és mobil szélvédőcsere

Ha szélvédője megkarcolódott, kisebb törések miatt szélvédő javításra van szüksége, vagy ha autóüvege javíthatatlanul összetört, mindenképpen azonnal meg kell oldani a problémát. Szolgáltatásaink keretében professzionális szakemberek gyorsan, észrevétlenül kijavítják az apróbb hibákat, vagy kicserélik szélvédőjét az eredetivel megegyező autóüvegre.

Hogy mit kínálunk?

– Évtizedes munkatapasztalatot és szakértelmet minden forgalomban lévő autótípus esetén.

– Minden biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, így Ön biztos lehet a gyors ügyintézésben.

– Mobil szélvédőcsere szolgáltatásunknak köszönhetően bárhol elhárítjuk a keletkezett kárt.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

autóüveg

autóüveg beszerelés ,gyors szerviz

szélvédőcsere

szélvédőcsere azonnal

szélvédő javítás

szélvédőcsere kiszállással az ön otthonában, munkahelyén

szélvédő javítás és csere

szélvédő javítás és csere

szélvédő javítás, beszerelés

autóüveg eladás, szélvédő javítás, beszerelés

kedvező ár

rövid határidő, rugalmasság, kedvező ár

kőfelverődés javítás

kőfelverődés javítás, kőnyom javítás

hátsó autóüveg csere

oldalüveg, hátsó szélvédő csere

BŐVEBBEN:

Kőfelverődés javítás

Sokan azt hiszik, hogy ha pár apróbb karcolás vagy kisebb törés éri egy gépjármű szélvédőjét, kizárólag a szélvédőcsere segíthet. Bár sok esetben valóban elkerülhetetlen lehet az autóüveg cseréje, a mai modern technológiáknak köszönhetően a törés típusától függően lehetőség van a törés gyors és észrevétlen kijavítására is.

Kőfelverődés vagy jégeső gyakran eredményezhet előre nem látható, kivédhetetlen kárt bármely autóban, azonban a legtöbb esetben a kisebb kavicsok vagy jégdarabok csupán olyan sérüléseket okoznak, amelyek megfelelő szakértelemmel elháríthatók.

A szélvédő javítás menete

Amennyiben a kavics felverődése nem eredményez a szélvédőn végigfutó, hosszabb repedéseket, a sérülést kitisztítjuk, ipari gyantát préselünk bele, és légmentesen kitöltjük a törött üvegdarabok között keletkezett réseket. Miután az üregeket teljesen feltöltöttük, speciális UV-lámpával szilárdítjuk meg a műgyantát, majd egy újabb réteg gyanta felvitelével lezárjuk a fennmaradó felszíni karcolásokat is. Szélvédő javítási technológiánkkal homogén réteget képzünk az üvegen, mely nem töri a fényt, így tökéletes kilátást biztosít.

A kőfelverődés javítás mindössze fél órát vesz igénybe, így Ön akár már a javítás napján újra használhatja autóját.

Mi történik, ha nem lehet megjavítani a szélvédőmet?

Amennyiben szélvédője egy baleset következtében túlzott mértékben károsodott, vagy esetleg egy-egy kavics felverődése olyan szerencsétlenül érte az üveget, hogy a keletkezett repedések súlyos biztonsági kockázatot jelentenek, mindenképpen szélvédőcsere szükséges.

Műhelyünk rendelkezik minden forgalomban használt autótípus szélvédőivel, így ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a gyári szélvédővel megegyező minőségű, tartós, strapabíró és nem utolsósorban esztétikus szélvédőt kap. A szélvédő beépítése során kiemelten hangsúlyt fektetünk a precizitásra, így garantáljuk a tökéletes vízzáródást, illetve a kifogástalanul kivitelezett esztétikai eredményt.

Mobil szélvédőcsere profiktól

Legyen szó kőfelverődés javításról vagy szélvédőcseréről, a munka minden esetben telefonos konzultációval kezdődik, melynek során megállapítjuk, milyen fokú kárról van szó. Előfordulhat, hogy a törés mértéke még megengedi a biztonságos közlekedést, ilyen esetben, ha ellátogat műhelyünkbe, mi azonnal kicseréljük a szélvédőt. Amennyiben a közlekedés túl veszélyes volna, vagy éppen azonnali segítségre van szüksége, mobil szélvédőcsere szolgáltatásunk keretében házhoz megyünk, és a helyszínen elhárítjuk a kárt.

Hogy zajlik a mobil szélvédőcsere?

A szélvédőcsere alkalmával egy speciális szerszám segítségével eltávolítjuk az autóüveget, vigyázva arra, hogy a karosszérián nem okozzunk semmilyen sérülést. A törött üveg maradéktalan eltávolítása után megtisztítjuk a szélvédő keretét, majd hézagmentesen beragasztjuk a szélvédőt. Az üveget külön erre a célra kifejlesztett tapadókorongokkal illesztjük a helyére, így garantálva a pontosságot.

Válasszon minket, és használja újra autóját mihamarabb!

Kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken, keressen minket bizalommal.

Az alábbi termékeket forgalmazzuk:

SZÉLVÉDŐTÍPUSOK:

 • SZÍNEZETT
 • NAPVÉDŐ SÁVOS
 • HŐVÉDŐ BEVONATOS
 • FŰTŐSZÁLAS
 • ANTENNÁS
 • KAMERÁS
 • ESŐ- ÉS FÉNYÉRZÉKELŐS
 • SZENZOROS
 • és GUMIKERETES KIVITELBEN

EGYÉB TERMÉKEINK:

 • EDZETT BIZTONSÁGI DUPLEX OLDAL- ÉS HÁTFALÜVEGEK
 • SZÉLVÉDŐKERETEK
 • SZÉLVÉDŐRAGASZTÓK
 • SEGÉDANYAGOK